Modele de scari interioare si exterioare

By Dave Sanasack, on Feb, 18 2019

MODELE de SCARI interioare intégrer dans mobilierul DIN Living in zilele noastre SCARA reprezinta mai mult decat o simpla legatura intre etaje. Scarile sunt parte din Design-UL pe care il dorim. Scarile cu vanguri metalice pot reprezenta un Punct de plecare in Amenajarea locuintei dumneavoastra. SCARI interioare cu Trepte si mana curenta portanta din lemn masiv de diverse esente (mesteacan, FAG, larice, artar, frasin, iroko, Mahoh, Doussie, stejar) Cu variable aléatoire modele de balustrade. Scarile rétractabile sunt ideale pentru accesul facil catre mansarda sau Pod, avantajul acestora fiind faptul ca nu ocupa spatiu atunci cand nu sunt utilizate. Practic, acestea se restrang in intériul cadrului, sunt ascunse in spatele unei USI de acces si pot fi blocate cu ajutorul unor Elemente Tip incuietori. SCARI in Spirala cu Trepte din lemn masiv si balustrada din lemn-INOX DESIGN un Alt modèle compact, Care ocupa foarte Poutine Loc si Care are si o Alura eleganta este SCARA in forma de Spirala. MODELE de acest GEN pot fi gasite de-a Gata in crochetmodèles de bricolaj sau pot fi executate la comanda, avand de Regula o structura Metalica si trepte din lemn. CEI Care doresc, pot sollicita confisarea unui modèle cu structura Metalica si trepte DIN sticla securizata sau pot opta pentru o SCARA circulara realizata in totalitate DIN Metal, modèle Care se potriveste de Minune atat stilului Industrial de amenajare, cat si celuJe moderne sau Vintage, de pilda. Un tamplar cu experienta poate executa acest Model si din lemn.

Scarile pot conferi spatiului Interior un design unique si atractiv, INSA trebuie sa tineti cont de aspectul final. Astfel, o SCARA din lemn Adauga Caldura spatiului si poate Contura un stil clasic, in timp ce o SCARA Metalica confera intériului un AER Modern. -GLASS DESIGN, Cu balustrada CompUSA DIN panouri de sticla securizata, sustinute de balustri DIN Otel inox. Transparenta sticlei Pune in evidenta lemnul treptelor-PRESTIGE, Cu Trepte si mana curenta din lemn masiv cu muchiile rotunjite, un element de design UNIC ce confera exclusivitate scarii. FormeLe curgatoare ALE acestei SCARI sunt in acord cu ultimele tendinte in designul ergonomique-inventer, o SCARA cutata alcatuita dintr-o simpla succesiune treapta-contratreapta din lemn masiv de 50mm, cu o balustrada DIN panouri de sticla securizata fara balustri sau alte Elemente de sustinere. Mana curenta poate Lipsi sau poate fi un cilindru DIN inox/lemn masiv plasat deasupra panourilor DIN sticla. Rafinamentul acestui modèle de Elita il face preferatul celor pasionati de Design.-inventer la lumière, cu mana curenta DIN inox montata latéral PE panourile DIN cristal ce taiate balustrada scarii, avand anonce leduri (Albe sau colorate) ce lumineaza parcursul le scarii. SCARA poate fi intoarsa la 180 de grade, sustinandu-se PE partea interioara intr-un Panou UNIC DIN cristal stratificat securizat. Scarile Elicoidale din lemn au alcatuirea balustradelor similara cu CEA a omonimelor din seria pielarilor balansate: Fantasy, Elite, Trend, design inox. Diametrele disponibile sunt cuprinse intre 180 si 200cm, exceptionnel 250cm.

SCARI interioare de o simplitate Pura-Linii drepte si moderne… sunt executate DIN tabla, grosimea acesteia fiind aleasa in functie de forma si dimensiunile scarii. Treapta si contratreapta Metalica se poate Placa cu lemn sau Piatra. Odata cu dezvoltarea pietei au aparut si variantele de SCARI exterioare au zincate TERMIC cu Trepte DIN gratare au zincate la un pret accesibil. Scarile au zincate necesita o manopera suplimentara pentru executia imbinarilor metalice (SCARA este ridicata in sectie si apoi se face zincarea). La santier se face montajul prin imbinari mecanice fara suduri.